Blogi

Mitä meillä tapahtuu

3.8.7
Versio 3.8.7

Viestejä ja älyryhmiä

21.10.2015

Älyryhmät uudistuivat

DigitalBooker on nyt entistä älykkäämpi! Uusimmassa päivityksessä voit nyt luoda entistä laajempia älyryhmiä, yhä suuremmalla määrällä kriteerejä, suoraan asiakasrekisterissäsi. Voit esimerkiksi luoda ryhmän, joka koostuu kaikista ihmisistä, joilla on yli 10 varausta ja jotka ovat tehneet edellisen varauksensa yli 30 päivää sitten. Näin pääset kätevästi kiinni kanta-asiakkaisiin, jotka ovat mahdollisesti lopettaneet sinulta ostamisen. Lisäksi voit helposti lähettää tekstiviestin näille asiakkaillesi suoraan järjestelmäsi asiakasrekisteristä.

Älyryhmät uudistui

Älyryhmän luot asiakasrekisteristisi vasemman alakulman ratasvalikosta - samasta paikasta mistä pääset lähettämään asiakkaillesi myös tekstiviestin tai synkronoimaan asiakkaasi suoraan MailChimpiin.

Kalenterimuistiinpanot

Sen lisäksi, että kalenterinäkymä modernisoitui, voit nyt myös luoda kahdenlaisia viestejä DigitalBookerin hallintapuolelle. Voit joko luoda toimipistekohtaisia pidempiaikaisia muistutuksia kohdasta Hallinta > Toimipisteet tai tehdä post it- lappuja jotka näkyvät kaikille kyseisessä toimipisteessä. Sisäinen kommunikaatio on nyt entistä helpompaa!

Hallintaliittymän sisäinen viestittely

Kampanjakoodien seuranta

Olemme lisäksi lisänneet kampanjakoodeille oman tilasto-osuuden ja lisänneet filtteröintimahdollisuuden varausnäkymään, eli voit nyt hakea varauksia perustuen niiden kampanjakoodeihin ja viedä ne suoraan exceliin.

Kampanjakoodi on toiminto jonka toimme edellisessä päivityksessä ja on ilmainen erikseen asennettava sovellus. Voit linkittää eri kampanjakoodeja esim. Google Adwords ja Facebook -mainoksistasi omaan ajanvarausjärjestelmääsi eri kampanjakoodeina ja mitata ajanvarausjärjestelmän puolella miten moni kampanja tuotti varauksen. Voit esimerkiksi linkittää URLiin varaaheti.fi/yritys?ref=facebook2015 ja kun henkilö tekee varauksen hänen varaukseensa merkkaantuu kampanjakoodiksi "facebook2015". Voit nyt seurata näitä myös tilastoista ja tehdä raportteja perustuen nimeen.

Päivitys sisältää myös paljon pienempiä korjauksia. Mikäli sinulla on mitä tahansa toivomuksia järjestelmän suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]


Aloita ilmainen kokeilusi tänään!

Aloita ilmainen kokeilusi Luo oma kokeiluympäristösi, kokeile 14 päivää ja päätä sen jälkeen haluatko jatkaa.

varaaheti.fi/
Aloita kokeilu

Käyttäjätunnuksesi Luo käyttäjätili jolla pääset sisään järjestelmääsi. Tämä on lomakkeen viimeinen sivu.

Järjestelmän luonti onnistui Tarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta