Blogi

Mitä meillä tapahtuu

4 million bookings

Yli 4 miljoonaa varausta myytynä

08.05.2015

Saavutimme tänään 4 miljoonan varauksen virstanpylvään, ja kun järjestelmäämme tänään tehdään lähes 5000 varausta päivittäin, varausten määrä myös kasvaa nopeasti. Suurin osa DigitalBookerin kautta tehdyistä varauksista on erilaisia kauneusvarauksia, enimmäkseen hiustenleikkauksia mutta mukaan mahtuu myös manikyyriä, tatuointeja ja hierontoja, unohtamatta tietenkään joogaa ja urheiluratavarauksia. Myös erilaiset eläinpalvelut koiralääkereistä trimmaamoihin ja ratsastuskouluihin ovat viime kuukausina nostaneet päätään ajanvarauskäyttäjinä. Suomi on ehdottomasti sähköistymässä ja yhä useampi palveluita tarjoava yritys on ymmärtänyt, että ajanvarausjärjestelmä tuo uusia asiakkaita ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Toimijoiden koot vaihtelevat yhdestä työntekijästä yli 100 työntekijän ja monenkymmenen toimipisteen järjestelmiin, joten voi sanoa, että DigitalBookeria käytetään erittäin laajasti aina pörssiyritysten sisäisistä huonevarauksista yhden hengen kampaamoliikkeisiin. Neljää miljoonaa varausta on mahdotonta vetää yhden kamman läpi, joten tarinoita löytyy yhtä paljon kuin varauksia.

AAA Credit rating

Kasvumme on huomattu myös kolmansien osapuolten osalta: DigitalBooker sai Suomessa suurimman mahdollisen luottoluokituksen AAA. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 4,0% suomalaisista yrityksistä jonka vaatimuksena on vahva kassa, liikevaihto ja talouden huolellinen hoitaminen.

DNA Pouta, palvelu jonka DNA juuri julkaisi menneellä viikolla, huomioi DigitalBookerin parhaana vaihtoehtona kuntokeskukselle. Olemme nöyriä huomiosta ja nostamme katseemme kohti 5 ja 10 miljoonaa varausrajaa.

Hyviä varaushetkiä,
- Fredrik, Toimitusjohtaja


Aloita ilmainen kokeilusi tänään!

Aloita ilmainen kokeilusi Luo oma kokeiluympäristösi, kokeile 14 päivää ja päätä sen jälkeen haluatko jatkaa.

varaaheti.fi/
Aloita kokeilu

Käyttäjätunnuksesi Luo käyttäjätili jolla pääset sisään järjestelmääsi. Tämä on lomakkeen viimeinen sivu.

Järjestelmän luonti onnistui Tarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta